3 voordelen van uw steiger inpakken met krimpfolie

We zien steeds vaker steigers die, geheel of gedeeltelijk, zijn ingepakt met krimpfolie. En dat is niet voor niets. Het inpakken van een steiger met krimpfolie heeft namelijk veel voordelen. Zeker in ons koude kikkerlandje, waar we regelmatig te maken krijgen met flinke buien en harde wind. Bent u benieuwd naar de voordelen van het inpakken van uw steiger met krimpfolie? Lees dan snel verder.

Droog en windvrij werken op de steiger

In Nederland worden we regelmatig geconfronteerd met slechte weersomstandigheden. Tijdens een zware storm of heftige regenbui is het soms te gevaarlijk om het werk op een steiger voort te zetten, met als gevolg dat bouwprojecten stil komen te liggen. Door een steiger in te pakken met krimpfolie kan er onder vrijwel alle weersomstandigheden toch worden doorgewerkt.

Vergroot uw naamsbekendheid

Het inpakken van een steiger met krimpfolie is niet alleen praktisch, maar kan ook bijdragen aan een betere naamsbekendheid. Hoe? Door een ingepakte steiger te voorzien van uw logo of slogan. Met uw eigen logo of een tekst op de buitenkant van de steiger zien voorbijgangers wie er aan het werk is. Dit draagt bij aan een betere naamsbekendheid van uw bedrijf.

de krimpers voordelen van uw steiger inpakken

Voordelen voor de omgeving

Het inkrimpen van een steiger met krimpfolie is niet alleen voor u en uw personeel erg handig, maar brengt ook voordelen voor de omgeving met zich mee. Zo hebben omwonenden met een ingepakte steiger minder last van geluidsoverlast. Daarnaast worden vallend puin, opwaaiend stof en verspreiding van afval beperkt.

Uw steigers laten inpakken met krimpfolie

Heeft u als steigerbouwer altijd zelf uw steigers gesealed? Overweeg dan eens de hulp van een echte specialist. Met onze hulp kan uw personeel zich volledig focussen op de steigerbouw en bespaart u een hoop tijd. Bovendien bent u bij De Krimpers verzekerd van kwaliteit dankzij onze gediplomeerde vakmensen.

Wilt u graag meer weten over het inkrimpen van steigers? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This