Beperk herstelkosten na boot transport

Tijdens het vervoeren van een boot kan er vanalles misgaan. Zo kan uw boot tijdens transport flinke schade oplopen. Denk aan krassen door takken waar langsgereden wordt of deukjes door steenslag. Maar ook vieze aanslag en slechte weersomstandigheden kunnen uw boot beschadigen. Helaas kunnen de reparatiekosten van schade aan uw boot flink oplopen. Wilt u herstelkosten na boot transport voorkomen? Laat uw boot dan inpakken met een beschermende krimpfolie.

de-krimpers-beperk-herstelkosten-01

Bescherm uw boot tijdens boot transport

Om schade aan uw boot tijdens boot transport te voorkomen, is een beschermende krimpfolie een zeer geschikte oplossing. Van kleine motorboten tot grote zeiljachten: alles is mogelijk. U kunt uw boot geheel of gedeeltelijk laten inpakken. Bovendien behoort een waterdichte ritsdeur tot de mogelijkheden. Zo kunt u de boot tijdens het vervoer altijd betreden. Het inpakken van uw boot met krimpfolie heeft daarnaast diverse voordelen. Zo is krimpfolie onder andere:

 • waterafstotend;
 • bestand tegen harde wind;
 • geschikt voor elke vorm of maat;
 • recyclebaar;
 • DIN-gecertificeerd en (indien nodig) brandwerend

 

Bovendien wegen de kosten van het inkrimpen van uw boot met krimpfolie vaak niet op tegen de herstelkosten van beschadigingen aan uw boot.

de-krimpers-beperk-herstelkosten-02

Laat uw boot inkrimpen voor boot transport

Dus wilt u uw boot veilig vervoeren? En schade voorkomen? Laat uw boot dan inpakken met krimpfolie. Wij zorgen ervoor dat uw boot of jacht met de grootste zorg en passie wordt ingepakt voor vervoer. Bovendien kunnen wij, dankzij samenwerkingen met diverse transportbedrijven, het transport voor een groot deel uit handen nemen. Om dit zo goed mogelijk voor u te verzorgen, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met verschillende vervoerders. Moet het transport voor de terugweg ook geregeld worden? Geen probleem. Wij reizen met u mee, zodat het inkrimpen van uw boot ook voor de terugweg is geregeld. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het boot transport.

Wilt u uw boot laten inkrimpen voor boot transport? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte Aanvraag

  Vraag hier een offerte aan

  Translate »
  Share This