Binnenstalling vol? Al eens gedacht aan buitenstalling met krimpfolie?

Is uw binnenstalling vol? Bekijk dan eens de mogelijkheden van buitenstalling met krimpfolie. Krimpfolie is een prima middel om objecten, boten of machines buiten te stallen. Zo zijn ze onder andere beschermd tegen slechte weersomstandigheden en vandalisme. Bovendien maak je zo optimaal gebruik van de beschikbare buitenruimte. Met krimpfolie, een duurzaam en sterk polymeer, kunnen we in principe alles inkrimpen, van boten en machines tot steigers. Dit houdt in dat een op maat gemaakte beschermhoes van krimpfolie door middel van verhitting zo krimpt dat het hele object goed en strak is omsloten. Krimpfolie is waterafstotend, beschermt tegen wind, vuil, diefstal en vandalisme. Bovendien is het recyclebaar, DIN-gecertificeerd en indien nodig zelfs brandwerend. De krimpfolie kan worden voorzien van ventilatieroosters, ritsdeuren en er kunnen vochtvreters worden geplaatst. Bovendien kan er extra bescherming onder de folie worden aangebracht.

Buitenstalling van uw boot of andere objecten

Heeft u een winterstalling voor uw boot nodig? In plaats van een plek in een binnenstalling huren, kunt u deze gewoon buiten laten staan. Door de boot te laten inpakken met krimpfolie, is deze beschermd tegen weer en wind. In tegenstelling tot een dekzeil blijft door inkrimping water en sneeuw niet op de boot staan. Bovendien kunt u veel geld besparen door te kiezen voor buitenstalling in plaats van binnenstalling. Binnenstalling is namelijk erg prijzig. Zo kost het opslaan van een zeilboot al snel duizenden euro’s. Het demonteren en opslaan van de mast kost alleen al tussen de € 1500,- en € 2000,-. Hier komen de kosten van de binnenstalling nog bovenop. Kiest u voor buitenstalling met krimpfolie? Dan kan de boot in zijn geheel (dus mét mast) worden ingepakt met krimpfolie.

Heeft u grote objecten die tijdelijk niet worden gebruikt? Ook deze kunt u gewoon buiten laten staan dankzij deze krachtige krimpfolie. Zo worden ze beschermd tegen vocht en vuil, maar ook tegen UV-straling.

Veilig transport met krimpfolie

Ook voor transport is krimpfolie de perfecte oplossing. Hoe groot het object ook is, wij kunnen het voorzien van krimpfolie. Zo kan het object veilig worden getransporteerd en wordt het beschermd tegen diefstal en vandalisme. De krimpfolie kan worden voorzien van een waterdichte ritsdeur, zodat u of bijvoorbeeld de douane er toegang toe heeft.

Door uw boot of jacht van krimpfolie te voorzien, beschermt u deze tegen schade van takken of opspattende steentjes en komt deze helemaal schoon aan. Dit bespaart u zowel schoonmaakkosten als eventuele reparaties en natuurlijk veel tijd. Moet u op een internationale beurs zijn? Geen probleem. We reizen graag met u mee om uw boot of jacht ook voor de terugreis in te krimpen.

de-krimpers-binnenstalling-vol-02

Bescherming in de bouw met inkrimpen

Met krimpfolie hoeft u zich nooit meer te laten beperken door het weer en voorkomt u vertraging van bouwprojecten en de nodige onkosten die dit met zich meebrengt. Door steigers in te pakken met onze speciale krimpfolie, kan er zonder problemen worden doorgewerkt. Of het nu regent, sneeuwt of waait, de krimpfolie beschermt het gebouw, maar ook uw werknemers. Ook voor de omgeving beperkt het geluidsoverlast, vallend puin, opwaaiend stof en verspreiding van afval. Zo houdt u iedereen tevreden.

de-krimpers-binnenstalling-vol-03

Offerte Aanvraag

    Vraag hier een offerte aan

    Translate »
    Share This