Boot inpakken met krimpfolie voor buitenstalling?

U wilt dat uw boot er goed bij staat, ook wanneer het vaarseizoen voorbij is. Daarom wordt aangeraden de boot te stallen voor de winter. Dit kan zowel binnen als buiten. Wanneer u kiest voor buitenstalling is het belangrijk dat u uw boot of jacht goed beschermt. Slechte weersomstandigheden kunnen de boot namelijk beschadigen. Uw boot inpakken met krimpfolie voor buitenstalling is daarom een goede oplossing.

Beschermd tegen alle weersomstandigheden

de-krimpers-inpakken met krimpfolie

Uw boot inpakken met krimpfolie is een goede manier om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals slechte weersomstandigheden. Een groot voordeel van krimpfolie ten opzichte van een dekzeil is dat krimpfolie bij sneeuw en regenwater niet doorzakt. Krimpfolie beschermt tegen regen, hagel, vuil, UV en is bestand tegen storm. Bovendien heeft u geen last meer van klapperende dekzeilen en touwen die schade kunnen aanrichten.

De voordelen van uw boot inpakken voor buitenstalling

Een goed alternatief voor het binnen stallen van uw boot, is het buiten opstallen met een beschermende krimpfolie als afdekking. Voor de jachthavens en botenstallers is het interessant, omdat ze op deze manier meer boten kunnen opslaan, zowel binnen als buiten. Maar het is ook zeker interessant voor de eigenaar van de boot. Het buiten stallen van een boot inclusief het inpakken met krimpfolie is namelijk voordeliger dan binnenstalling. Daarnaast is uw boot minder inbraakgevoelig doordat de toegang wordt bemoeilijkt. Zo zijn uw apparatuur, motoren en andere onderdelen beter beschermd.

Mogelijkheden boot inpakken met krimpfolie

De krimpfoliehoes kan worden voorzien van ventilatieroosters en indien gewenst kunnen er vochtvreters worden geplaatst. Op deze manier voorkomt u schimmelvorming onder de folie. Wilt u tijdens de stalling de boot nog kunnen betreden? Dan kan er een speciale ritsdeur worden geplaatst.

Wilt u meer informatie over het inkrimpen van uw boot? Lees dan alles over het inkrimpen van boten en jachten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This