Goedkopere bootopslag dankzij krimpfolie

Een boot is een kostbaar bezit en u wilt hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom is het belangrijk dat u de boot regelmatig reinigt en hem goed onderhoudt. Om uw boot te beschermen tegen slechte weersomstandigheden kunt u deze in de winter stallen in een bootopslag. Helaas kan dit aardig in de kosten lopen. Gelukkig zijn er diverse alternatieven voor dure bootopslag. Wat dacht u bijvoorbeeld van krimpfolie?

Verschillende mogelijkheden bootopslag

Voor de opslag van boten zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst kunt u ervoor kiezen om de boot in het water te laten. Uiteraard is dit de meest goedkope optie. U bent namelijk geen geld kwijt aan stalling van uw boot en hoeft ook niet te betalen om uw boot uit het water te laten halen. Een nadeel hiervan is dat bij vorst en ijs schade kan ontstaan aan uw boot. En dat wilt u natuurlijk liever niet. Een tweede mogelijkheid is om uw boot te stallen in een bootopslag. Op die manier staat uw boot beschermd in een stalling. Deze optie is de meest prijzige, omdat u betaalt om uw boot uit het water te halen, voor een plek in de bootopslag en eventueel voor het neerhalen van uw mast. Al met al, een kostbare onderneming. Een derde optie is om uw boot buiten, aan wal te stallen. Hiermee bespaart u de kosten van een bootopslag, maar is uw boot minder beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarom is het inkrimpen van een boot een goede oplossing.

De voordelen van krimpfolie voor bootopslag

Een goed alternatief voor het binnen stallen van uw boot, is het buiten opstallen met een beschermende krimpfolie als afdekking. Het buiten stallen van een boot is, inclusief het inpakken met krimpfolie, namelijk veel voordeliger dan binnenstalling. Dankzij de beschermende krimpfolie is uw boot goed beschermd tegen slechte weersomstandigheden, zoals hagel en wind. Daarnaast is een met krimpfolie ingepakte boot minder inbraakgevoelig doordat de toegang tot uw boot wordt bemoeilijkt. Zo zijn uw apparatuur, motoren en andere onderdelen toch goed beschermd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van krimpfolie voor de bootopslag? Lees dan alles over het inpakken van boten voor de buitenstalling of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte Aanvraag

    Vraag hier een offerte aan

    Translate »
    Share This