Boten en Jachten

Inkrimpen van uw boot voor transport

Transport, internationale beurzen, winterstalling.

Laat uw boot inkrimpen voordat hij op transport gaat. Onderweg kan uw kostbare bezit namelijk van alles meemaken. Takken waar langsgereden wordt, steenslag, vieze aanslag door vervoer over de weg, slechte weersomstandigheden, noem het maar op. Door uw boot te beschermen met krimpfolie komt deze ongeschonden aan op de plek van bestemming. U hoeft niet meer te poetsen of schades weg te werken.

Inkrimpen boot voor internationale beurzen

Uw beurs succesvol maken? Wij zorgen ervoor dat uw boot of jacht met de grootste zorg en passie wordt ingepakt. Door onze naadloze samenwerking met de transportbedrijven hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bij internationaal transport reizen wij ook mee, zodat het inkrimpen van uw boot ook voor de terugweg is geregeld. Wilt u geen zorgen meer over het transport van uw boot voor en na een beurs? Vraag dan hier een speciaal beursaanbod aan voor uw boot of jacht.

Onze voordelen

 • Afspraak is afspraak ( ook op beurzen! )
 • Flexibiliteit en snelheid van oplevering
 • Duurzaamheid van onze producten
 • Wereldwijde opdrachten
 • Extra bescherming aanbrengen onder de folie waar nodig
 • VOL-VCA gediplomeerd
 • Scherpe prijzen

Klik hier om een speciaal beursaanbod van ons te ontvangen en verzeker u er direct van dat u voor en na de beurs geen zorgen meer heeft over uw boot of jacht!

Uw boot inkrimpen voor winterstalling

Een goed alternatief voor het binnen stallen van uw boot, is uw boot buiten opstallen met een beschermende krimpfolie afdekking. Voor de jachthavens en botenstallers is het inkrimpen van een boot ook interessant, omdat ze op deze

manier – zowel binnen als buiten – meer boten op kunnen slaan. Voor de eigenaar van een boot is inkrimpen interessant, omdat een buitenstalling inclusief inkrimpen voordeliger is dan binnenstalling. Voor zeilboten is het namelijk erg kostbaar om de mast eraf te halen wanneer u deze binnen stalt. De zeilboot inkrimpen en buiten stallen is daarom een veel goedkopere oplossing. Bovendien komt de boot in het voorjaar exact hetzelfde uit de stalling als dat hij erin is gegaan.

De krimpfoliehoes kan van ventilatieroosters worden voorzien en indien gewenst kunnen er vochtvreters worden geplaatst. Ook is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een speciale ritsdeur die er voor zorgt dat u de boot nog kunt betreden.

Een groot voordeel van uw boot inpakken met krimpfolie ten opzichte van een dekzeil is dat sneeuw en regenwater geen doorzakking in de krimpfolie veroorzaakt. Bij een dekzeil is dat vaak wel het geval, met alle gevolgen van dien. De krimpfolie houdt regen, hagel, vuil en UV-stralen buiten en is goed bestand tegen harde wind. U heeft geen last meer van klapperende dekzeilen en touwen die schade kunnen aanrichten aan uw boot. Apparatuur, motoren of andere onderdelen worden minder diefstalgevoelig, doordat de toegang wordt bemoeilijkt.

De eigenschappen van krimpfolie

Dankzij de eigenschappen van krimpfolie zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is krimpfolie onder andere:

 • Waterafstotend.
 • Bestand tegen harde wind.
 • Bruikbaar in elke vorm of maat.
 • Recyclebaar.
 • DIN-gecertificeerd en (indien nodig) brandwerend.

Heeft u interesse in het inkrimpen van uw boot? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag hiernaast een offerte aan.

Offerte Aanvraag

  Vraag hier een offerte aan

  Translate »
  Share This