Transport

Geen zorgen meer over risico van beschadiging van uw object tijdens transport.

Wilt u een object transporteren zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele schade, vuil of slechte weersomstandigheden? Dan kan het object inpakken met krimpfolie oplossing bieden. Bovendien beschermt krimpfolie ook tegen diefstal en vandalisme. Wanneer u het object internationaal vervoert, kan de krimpfolie worden voorzien van een waterdichte ritsdeur. Zo heeft de douane toch toegang tot het object, mocht dat nodig zijn.

Voor transport van objecten, machines en boottransport

Het inkrimpen van objecten voor transport is ideaal voor tal van toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan boottransport of het inkrimpen van machines voor transport, zoals graafmachines of vorkheftrucks. Maar ook wanneer u onderdelen veilig van de ene naar de andere fabriek moet transporteren is krimpfolie ideaal. Het maakt namelijk niet uit hoe groot het object is of welke vorm deze heeft: met krimpfolie kunt u ieder object op een veilige manier transporteren.

De voordelen van transport met krimpfolie

Voor het transport van objecten, machines of boten is krimpfolie ideaal als bescherming. De krimpfolie is gemaakt van een sterk en duurzaam polymeer. Hiermee is het object onderweg beschermd tegen opspattend vuil, steenslag en slechte weersomstandigheden. Bovendien heeft krimpfolie nog een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van transport:

  • Krimpfolie maakt transport mogelijk van alle soorten objecten: van boten tot machines.
  • Krimpfolie is geschikt voor objecten in alle vormen en maten.
  • Met krimpfolie is uw object beschermd tegen diefstal en vandalisme.
  • Krimpfolie biedt onderweg toegang tot uw object door middel van een waterdichte ritsdeur.
  • Met krimpfolie is uw object beschermd tegen allerlei weersomstandigheden.
  • Krimpfolie biedt de mogelijkheid om reclame te maken voor uw bedrijf met een opdruk van een logo of tekst.

Heeft u vragen over transport van een object, boot of machine? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifiek object? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This