Laat uw steiger inkrimpen tijdens de steigerbouw

Toepassingen van krimpfolie: krimpfolie in de steigerbouw

Of het nu gaat om het beschermen van kleine of grote objecten, in welke vorm dan ook: krimpfolie is dé oplossing. Krimpfolie kan namelijk gebruikt worden voor het inkrimpen van objecten in alle vormen en maten, van boten tot machines. Voor bijvoorbeeld transport of buitenstalling. Een van de toepassingen waar krimpfolie vaak voor wordt gebruikt is de steigerbouw. Het verpakken van een steiger met krimpfolie zorgt er namelijk voor dat er onder vrijwel alle weersomstandigheden gewoon kan worden doorgewerkt. Benieuwd naar de mogelijkheden van krimpfolie in de steigerbouw? U leest er alles over in deze blog.

Hoe het Nederlandse weer de bouw beïnvloedt

Met relatief milde winters, milde zomers en neerslag gedurende het hele jaar, kent Nederland een gematigd zeeklimaat. De kans op neerslag is hierdoor erg groot. En ondanks dat we daar in Nederland wel aan gewend zijn, kan dit toch invloed hebben op zowel ons dagelijks leven als het bedrijfsleven. Denk bijvoorbeeld aan bouwvakkers die bij regen hun werk moeten neerleggen.

Doorwerken tijdens regenval

Om te voorkomen dat bouwprojecten vertraging oplopen door slechte weersomstandigheden is het inkrimpen van de steiger een goede oplossing. Laat uw steigers daarom tijdens de steigerbouw inpakken met krimpfolie. Dankzij de kunststof folie die door middel van verhitting inkrimpt, kan er onder alle weersomstandigheden verantwoord worden doorgewerkt. Het zeer sterke materiaal is 100% water-, wind- en stofdicht. Zo wordt vallend puin, opwaaiend stof en de verspreiding van afval beperkt.

Steiger inpakken met krimpfolie

Met behulp van een gasbrander wordt de krimpfolie verhit, waarna het aan elkaar smelt. Wanneer dit is afgekoeld, ontstaat er een sterk geheel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. De krimpfolie is tijdens de steigerbouw eenvoudig aan te brengen en ook weer gemakkelijk te verwijderen. Bovendien is krimpfolie goed afbreekbaar. Bij het afbreken van de steiger kan de folie eenvoudig worden weggesneden en bij het gescheiden afval worden ingeleverd.

Het inpakken van uw steiger uitbesteden

Overweegt u uw steiger(s) in te krimpen met krimpfolie? Dan bent u bij De Krimpers aan het juiste adres. Onze professionele medewerkers gaan snel en efficiënt te werk en leveren altijd de beste kwaliteit. Heeft u als steigerbouwer altijd zelf uw steigers gesealed? Overweeg dan eens de hulp van een specialist. Met onze hulp kan uw personeel zich volledig focussen op de steigerbouw en bespaart u veel tijd.

Wilt u graag meer weten over het inkrimpen van steigers? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This