Meer omzet voor uw bootstalling dankzij krimpfolie

Bent u eigenaar of beheerder van een jachthaven? Faciliteert u bootstalling voor de wintermaanden of wilt u winterstalling kunnen aanbieden? Dan is krimpfolie erg interessant voor u. Met krimpfolie kunt u boten namelijk ook buiten veilig stallen. Zo kunt u ook de buitenruimte rondom uw bootstalling verhuren. U biedt booteigenaren een goedkoper alternatief voor de vaak prijzige binnenstalling, maar genereert ook extra inkomsten met het verhuren van extra plaatsen. Een win-winsituatie voor beiden.

Waarom krimpfolie aanbieden naast overdekte bootstalling?

Krimpfolie werkt als een beschermende afdekking van een boot. De boot wordt in zijn geheel ingepakt met deze folie. Zo is hij beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Regen en sneeuw blijft niet op de boot liggen en bij harde wind kunnen onderdelen niet gaan klapperen en zo schade veroorzaken. Bovendien is de boot ook beschermd tegen diefstal en vandalisme. Booteigenaren stallen ‘s winters graag hun boot om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Krimpfolie biedt hen deze mogelijkheid, maar dan voor een scherpere prijs dan die van een binnenstalling.

de-krimpers-meer-omzet-02

De voordelen van krimpfolie voor bootstalling

Met krimpfolie heeft u de mogelijkheid om booteigenaren in de winter bootstalling aan te bieden op de wal. U kunt het aantal beschikbare plekken van uw overdekte bootstalling uitbreiden met buitenplaatsen. Heeft u nog geen overdekte stalling? Dan is buitenstalling met krimpfolie misschien een goed alternatief. U biedt booteigenaren toch de mogelijkheid om hun boot in de winter veilig aan wal te stallen en bespaart beiden op de kosten van een overdekte stalling.

Heeft u nog vragen over het aanbieden van winterstalling door middel van krimpfolie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

de-krimpers-meer-omzet-03

Offerte Aanvraag

    Vraag hier een offerte aan

    Translate »
    Share This