Op een veilige manier uw boot vervoeren?

Bent u van plan uw boot te vervoeren? Bijvoorbeeld om de boot te stallen of voor een beurs? Zorg dan voor een goede bescherming van uw boot. Tijdens transport kan uw kostbare bezit namelijk van alles meemaken. Denk aan schade door takken of steenslag, maar ook aan vieze aanslag door vervoer over de weg en slechte weersomstandigheden. Door uw boot te beschermen met krimpfolie komt deze zonder schade en viezigheid aan op de plek van bestemming.

Uw boot vervoeren met De Krimpers:
makkelijk en snel

de-krimpers-veilige manier uw boot vervoeren

Wilt u uw boot veilig vervoeren? Wij zorgen ervoor dat uw boot of jacht met de grootste zorg en passie wordt ingepakt voor vervoer. Bovendien kunnen wij, door onze naadloze samenwerking met diverse transportbedrijven, het transport grotendeels uit handen nemen. Om dit zo goed mogelijk voor u te verzorgen, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met verschillende vervoerders. Moet het transport voor de terugweg ook geregeld worden? Dan reizen wij met u mee, zodat het inkrimpen van de boot ook voor de terugweg is geregeld. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

De voordelen van krimpfolie

Of u nu een kleine motorboot wilt vervoeren of juist een grote zeilboot: wij beschermen uw boot door deze in te pakken met krimpfolie. De mogelijkheden van krimpfolie zijn eindeloos. Zo is krimpfolie onder andere:

 • waterafstotend;
 • bestand tegen harde wind;
 • bruikbaar in elke vorm of maat;
 • recyclebaar;
 • DIN-gecertificeerd en (indien nodig) brandwerend.

Bovendien kunnen wij de krimpfolie voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Zo geniet u van extra naamsbekendheid. Daarnaast kan de folie worden voorzien van een waterdichte ritsdeur. Zo kunt u de boot tijdens het vervoer altijd betreden. Ook handig wanneer de douane toegang wilt hebben.

Wilt u uw boot vervoeren en deze laten inkrimpen? Of wilt u meer informatie over het inkrimpen van uw boot? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte Aanvraag

  Vraag hier een offerte aan

  Translate »
  Share This