Over ons

De Krimpers is een ervaren en gepassioneerd bedrijf volledig toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogstaand werk. Wij zijn de specialist als het aankomt op krimpfolie!

Dwight Klaassen is de oprichter van het bedrijf en graag vertelt hij in het kort zijn visie en missie.

“Met De Krimpers heb ik mijn voorliefde voor watersport en boten kunnen combineren met mijn technische inzicht. Een prachtige jacht verdient de beste bescherming tijdens de winterstalling en/of tijdens transport zodat de eigenaar in de zomer kan genieten van zijn blinkende schadevrije jacht. Die bescherming kan ik verzekeren met onze slimme en efficiënte aanpak!

Daarnaast hebben we ook veel ervaring met andere objecten zoals o.a. steigers, agrarische machinerie en industriële objecten. Wij, De Krimpers, vinden de follow-up erg belangrijk. Na een project nemen we contact op met de opdrachtgever om het verloop van het project te bespreken en na te gaan of alles naar wens is verlopen. Uw feedback verbetert onze kwaliteit en service!

Onze is missie is om kosten efficiënt uw jacht, caravan of ander object zo nauwgezet mogelijk in te pakken zodat u verzekerd bent van een goede bescherming tijdens opslag of transport. Wij zijn ervan overtuigd dat De Krimpers hierin het verschil kan maken!”

Waarom zou u voor De Krimpers kiezen? Graag geven we u enkele redenen voor het kiezen van onze service voor uw volgende winterstalling of transport. U kunt rekenen op:

  • Een uitgebreide lijst van referenties, van nationaal tot internationaal;
  • Afspraak is afspraak (ook op beurzen!);
  • Flexibiliteit en snelheid van de oplevering;
  • Duurzaamheid van onze producten;
  • Beschermingsmethoden onder de krimpfolie waar nodig;
  • VOL-VCA gediplomeerd personeel;
  • Scherpe prijzen.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This