Verzuim beperken van werklieden? Laat uw steiger inkrimpen

Bouwvakkers en steigerbouwers verrichten zwaar fysiek werk. Naast de inspanning die dag in dag uit wordt gevraagd van het lichaam, worden werklieden ook blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Om uw personeel zo goed mogelijk te beschermen en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is uw steiger inkrimpen een goede oplossing. Lees de drie voordelen van een steiger inkrimpen hieronder en u weet waarom.

de-krimpers-verzuim beperken van werklieden

Ongehinderd werken door steiger inkrimpen

Een groot voordeel van het inkrimpen van een steiger is dat werklieden ongehinderd kunnen werken. In Nederland hebben we nogal regelmatig te maken met slechte weersomstandigheden. Met krimpfolie werken uw mensen droog en windvrij, waardoor werkzaamheden te allen tijde gewoon door kunnen gaan. Of het nu hard waait, regent of zelfs sneeuwt: dankzij krimpfolie creëert u een beschermde omgeving waar uw personeel ongestoord kan werken. Gereedschap en materialen blijven droog en beter op hun plek en personeel wordt niet belemmerd tijdens werkzaamheden.

Beschermd tegen slechte weersomstandigheden

Met de beschermde omgeving van krimpfolie worden werklieden ook minder blootgesteld aan kou, regen en wind. De hele dag werken in de tocht of in de regen is natuurlijk niet bevorderlijk voor de weerstand. Met het inkrimpen van uw steiger wordt zo ook het risico op verkoudheden of griep beperkt.

Personeel houdt tijd over

Heeft u als steigerbouwer altijd zelf uw steigers gesealed? Overweeg dan eens om steiger inkrimpen uit te besteden. Wanneer u het inkrimpen uitbesteed aan een externe partij, kunnen uw steigerbouwers zich volledig focussen op de steigerbouw zelf. Dit bespaart u uiteindelijk een hoop (kostbare) tijd.

Heeft u vragen over het beperken van verzuim door middel van inkrimpen? Of bent u benieuwd naar de andere voordelen van het inkrimpen van een steiger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This