Steiger

Een steiger inkrimpen of sealen

Droog en windvrij werken op de steiger.

In Nederland hebben we nogal eens te maken met slechte weersomstandigheden. Het verpakken van een steiger met krimpfolie zorgt ervoor dat er onder vrijwel alle weersomstandigheden toch kan worden doorgewerkt. De krimpfolie beschermt zowel de steiger als het personeel en de gebruikte materialen. Als de gehele steiger is afgeschermd tegen windstoten en neerslag kunt u ongehinderd verder werken.

De voordelen van een steiger inkrimpen

Een steiger inkrimpen is niet alleen voor personeel en materiaal erg handig. Ook voor de omgeving zijn er een aantal voordelen. Zo wordt met krimpfolie geluidsoverlast beperkt. Bovendien worden vallend puin, opwaaiend stof en verspreiding van afval beperkt. Zo bent u ook eventuele omwonenden een stuk minder tot last. Tot slot kan een ingepakte steiger ook worden voorzien van een opdruk. Met uw eigen logo of een tekst op de buitenkant van de steiger zien voorbijgangers wie er aan het werk is. Dit draagt bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Inkrimpen van een steiger uitbesteden

Heeft u als steigerbouwer altijd zelf uw steigers gesealed? Overweeg dan ook eens de hulp van een krimpfolie specialist. Met ondersteuning van De Krimpers kan uw personeel zich geheel focussen op de steigerbouw en bespaart u een hoop tijd. Bovendien bent u verzekerd van kwaliteit dankzij de hulp van gediplomeerde vakmensen

De eigenschappen van krimpfolie

Dankzij de eigenschappen van krimpfolie zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is krimpfolie onder andere:

  • Waterafstotend.
  • Bestand tegen harde wind.
  • Bruikbaar in elke vorm of maat.
  • Recyclebaar;
  • DIN-gecertificeerd en (indien nodig) brandwerend.

Verschillende toepassingen voor het inkrimpen van een steiger

Naast het inkrimpen van een steiger ter bescherming van uw personeel en materialen zijn er ook nog andere toepassingen. Een steiger inkrimpen kan ook handig zijn voor onder andere de volgende toepassingen:

  • Asbesttenten.
  • Straaltenten.
  • Lastenten.
  • Tenten voor evenementen.

Heeft u interesse in een van bovenstaande toepassingen of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag hiernaast een offerte aan.

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This